Bugs


Topic Replies Activity
About the Bugs category 2 April 15, 2016
Using OGP fails for images, double base URL 3 June 5, 2020
Bug reporting! for all 3 October 15, 2019
Slider creates an empty p-node before it 5 July 8, 2019
Unwanted blog code loading on sub page 10 September 4, 2018
Blog code loading on sub page 4 August 11, 2018
Loads of JSON code apeared on page after editing a block 5 August 8, 2018
Error on Pulse Blog 3 April 22, 2018
Translation update of plugins for Redactor 6 March 31, 2018
Link module WYSIWYG not working correctly with HTTPS 6 March 21, 2018
Blog issues in Rapidweaver 5 February 14, 2018
Pulse 5.02 upgrade just leads to blank page 6 February 3, 2018
Eliminate base64_decode madness? 9 February 1, 2018
Tags don't render correctly in rss.php 4 February 1, 2018
Pulsecore file warning 5 February 1, 2018
Empty Block Results in Blank Page - Pulse 5 9 February 1, 2018
After editing the menu - Fatal error 8 February 1, 2018
Navigation not showing on fresh install, need to save once in "manage navigation" 13 February 1, 2018
Policy Tag not working correctly 6 February 1, 2018
Error in the code Pulse5, specify the language:SK 4 December 9, 2017
Pulse 5 Bug Reporting 9 December 8, 2017
Strange gallery behaviour on mobile devices 15 February 2, 2018
Problem installing redactor plug-in 13 February 2, 2018
Just Forms themes not applying on Pulse CMS forms 9 March 27, 2017
How to Remove RSS / ATOM? 3 March 27, 2017
Pulse Cloud License Issues 3 February 22, 2017
Errors in theme | security issues 6 January 26, 2017
Lets fix PulseCMS 12 January 16, 2017
Can't create working gallery in subdirecory 8 January 9, 2017
Contact form issue 6 December 20, 2016